Smud pokerside

I periodar kan eg vere ganske interessert i å spele poker på nett. Nyleg vart eg introdusert for ei bra pokerside som eg tenkte eg kunne dele vidare.

Det finst mange selskap som tilbyr pokertenester, men PokerListings passar spesielt godt for dei som vil begynne å spele poker. PokerListings er ifølge heimesida deira verdas største og mest pålitelige online pokerguide. PokerListings har ikkje eigen klient, men er heller ein guide som hjelper spelaren til å finne pokersida som passar best for kvar enkelt. Til dømes har ein ei side som viser dei til einkvar tid mest populære nettpoker-romma. Her finn ein også nyhende, statisikk, reglar og normer for alle pokervariantar, strategiar for alle ferdighetsnivå og anna knask.

Målet til PokerListings er ifølge dei sjølv likevel primært å vere den beste guiden til online pokersider for nye spelarar. Om du vurderer å begynne å spele, er det verdt å ta ein tur innom her.